چت در ایران...!!!!!!!(قسمت اول)
 
بدون شرح . . .
زندگی از نو . . .

 

وضعیت اسف بار چت روم ها و  نقش چت روم در ترویج بی عفتی و بی حیائی در میان ایرانیان
 
                                                  قسمت اول
 
                                              حمید رضا ترکمندی – کارشناس ارشد مدیریت
 
 
     در مورد آثار و تبعات منفی چت های بی هدف و اعتیاد  گونه  مطالب قابل توجه علمی کافی در ایران منتشر نشده واکثر نوشته ها به صورت کپی از مصاحبه ها یا یادداشت های صاحبنظران ، کارشناسان و محققان در سایتهای مختلف درج می شود . ، در این یادداشت به ذکر برخی مشاهدات از چت روم ها و آسیب های مشهود برای چت کنندگان می پردازیم و در انتها ، چند راهکار برای پیشگیری یا کاهش تاثیرات منفی آن ارائه می دهیم . لازم به ذکر است که کلیه نتایج مشاهدات و یافته ها و نظر سنجی از چت کنندگان ، در این یادداشت درج نشده و بعد از اتمام مطالعات ، در آینده نسبت به انتشار کامل یافته ها ، اقدام خواهد شد ، اما جهت اطلاع محققان و خوانندگان ، بخشهایی به صورت خلاصه درج گشته تا سایر کارشناسان نسبت به انجام مطالعات و بررسی های بیشتر اقدام نمایند .همچنین لازم به ذکر است که چت هم مانند سایر پدیده ها دارای معایب و مزایایی بوده و البته درصد کمی از افراد ، از آن به عنوان یک طریق ارتباطی ارزان ، سریع و در دسترس ،ضمن رعایت اخلاق و آگاهی از خطرات آن ، استفاده های درست و مفید می نمایند .( به دلیل غیر اخلاقی بودن پیام های ارسالی به روم ها، از انتشار برخی کلمات و جملات در عکس ها ، معذوریم)
 
 
در فضای آلوده  چت روم های فارسی زبانان یاهو مسنجر چه می گذرد ؟
 
      با ورود به چت رومهای ایرانی و فارسی زبانان ، قبل از هر چیز با پخش موزیک های دلخراش مبتذل (به ویژه رپ و متال) برخورد می کنیم که توسط برخی افراد با استفاده از نرم افزارها و ترفند های ویس کشی اقدام به تصاحب ویس روم می کنند و هر از چند گاه جملات نامفهوم یا بی ادبانه ای را نیز به زبان می آورند و در این حال با ناسزا و  جملات زشت ارسالی سایر حاضران ،  به روم اصلی برای قطع آهنگ و غیره هم  روبرو می شویم.
      الفاظ و جملات بسیار زشت و شرم آور و فحاشی بخش لاینفک صداهای قابل استماع در چت روم هاست که مایه شرم شنونده و ننگ گوینده  بوده و در هیچ کجا از دنیای واقعی حتی اماکن فساد مطلق ( مانند قمارخانه ها و محل  شرب مسکرات قدیم) هم، این جملات و عبارات زشت و فحاشی  شنیده  نشده ، خیلی از افرادی که به هر دلیل وارد چت روم می شوند از زیاد کردن صدای اسپیکر خود بیم دارند چرا که اطرافیان از هر سن و جنس و تحصیلاتی نسبت به شنیدن این جملات ، حساسیت های زیادی داشته و اعتراض خواهند کرد .
      انتشار پیام های شرم آور جنسی  ، عمل بسیار زشت و به دور از انسانیت است که در تمام روم ها مشاهده می شود و مرزی ندارد که بخودی خود ، مخصوصا" برای نوجوانان و جوانانی که تازه وارد یا به تازگی با چت کردن آشنا شده اند ، آسیب زایی جدی دارد . پیام هایی که با فونت درشت و رنگ زننده ، مردم را به بی غیرتی ، انحراف جنسی ، خیانت ، بازگو نمودن موضوعات کاملا" خصوصی جنسی ، تن نمایی ،توهین به اعتقادات دیگران و غیره ترغیب می کند و در نهایت اباهه گری جنسی و بی بند و باری را فریاد می زنند .... در این میان کاربران زیر بیست سال ، خصوصا" دختران ، آسیب پذیری بیشتری نسبت به دیگران دارند  این نوجوانان دختر که با آی دی مشخص مونث  به چت روم وارد می گردند ، به هیچ وجه از حملات سایر افراد و سیل پیشنهادهای غیر اخلاقی  یا فریب  و مخ زنی در امان نیستند...
      چت روم محلی برای آزمایش و خطا یا کسب تجربه و علم  برای افراد سالم ، عفیف و با حیای جامعه اسلامی ما نیست . خطر اعتیاد به چت روم که دارای جذابیت های جنسی کذایی و روانی موقتی است ، در صورت تکرار به اعتیادی خطر ناک تر از مواد مخدر تبدیل گشته و بازگشت از آن بسیار دشوار است  ، اعتیاد به چت کردن با افراد ناشناس با هویت کاملا" کذایی و فریبنده ، اولین قدمهای نابودی نوجوان و جوان و عادت به دروغگویی و بدبینی و سوء ظن افراطی بوده و البته همه سنین را تهدید می کند.
 
     مشاهده پی در پی و روزانه  پیامهای غیر اخلاقی و زشت ارسال شده در روم های اصلی ،علاوه بر ایجاد یک جو ناسالم روانی و تحریک جنسی ، این نگرش را در کاربر ایجاد می کند که همه خلاف می کنند و منحرف هستند و اعمال غیر اخلاقی به وفور توسط  همه در سراسر دنیا انجام می شود و امری عادی است ! چرا "ما" اینگونه نباشیم ؟ و بدینوسیله فرد ، قربانی شده و اقدام به پیشنهادهای مرتبط و غیر اخلاقی به دیگران می نماید و این سیکل ادامه خواهد داشت و حتی به عنوان یک عادت به محیط واقعی زندگی و اجتماع هم کشیده شده من جمله افزایش متلک گویی و مزاحمت برای جنس مخالف در کوچه و خیابان و اماکن عمومی ، بیم نداشتن از طرح ارتباط دوستی به کسانی که برای اولین بار با هم روبرو شده اند ، زودگذری و عدم تداوم دوستی های واقعی ...
     مصیبت بار تر اینکه برخی از پیامهای عمومی و فردی ، دیگران را دعوت به ازدواج می نماید ( اکثرا" به قصد فریب )و یا معیارهایی برای ازدواج مطرح و برای دیگران ارسال می کنند ، عده ای هم به دنبال شوهر دلخواه خود ،روم های مختلف را زیر و رو کرده و بی نتیجه خسته شده  یا مورد تمسخر یا  بعدا" مورد سوء استفاده و فریب  قرار گرفته اند، گویی  اینجا جمعه بازاری است که مردم به دنبال خرید اقلام کم اهمیت در آن داد زده و پرسه می زنند !( شما نیز شنیده اید که درصدی از ازدواج های ایرانیان به دنبال چت کردن به وقوع می پیوندد و آخر این دوستی های احساسی ، به جدایی  و طلاق یا قتل منجر می گردد و درصد باقیمانده آنقدر کم است که کارکرد مطلوب همسر یابی چت را نمی توان به همه تعمیم داد )
     به تایید برخی افراد مسن که هر از چند گاهی صدای اعتراضشان در روم ها بلند می شود ، حتی در قمارخانه ها و مراکز فساد قدیم و فیلم های غیر اخلاقی هم ، اینگونه فحاشی ، دشنام و ناسزا گویی های بی دلیل و رکیک ، شنیده نمی شده  و از این ارمغان استعمار ، که حقیقتا" فوایدش( منظور چت روم است نه استفاده از  مسنجر) بسیار کمتر از مضرات آن است ، گله دارند.
     درصدی از وارد شوندگان به چت روم خود را با آی دی متفاوت ، به جای جنس مخالف  جا زده و سوء استفاده های زیادی از دیگران نموده یا با بیماریهای شخصیتی و روانی خود می سوزند و می سازند و هیچ وقت حرف حق را هم نمی پذیرند و به این اذیت و آزار که به گفته خودشان ، خلاصی از دست آن ممکن نیست ، اعتیاد پیدا کرده و از خانواده و اجتماع زده و به طور کل منزوی شده و روز به روز بر افسردگی یا دو گانگی شخصیتیشان  افزوده شده و امیدی به بهبود نیست  . اما هر روز و شب ،در اثر نیرویی درونی و کسل کننده ، خود را نا خواسته مقابل مانیتور می بینند و با حالت عجله ، اضطراب و انتظار کشنده  ، برای در یافت یک پیام جدید دعوت به دوستی ، وقت گذرانی می کنند و ساعتها پس از خارج شدن از فضای مجازی  خود را برای  درگیری ها ، ناسزا ها ، بوت شدن ها ،مورد حمله قرار گرفتن ها ، ناامیدی و به نتیجه نرسیدن و غیره ، سرزنش کرده و جملات ارسالی و دریافتی را مرور می کنند .
    حضور دائم در چت روم ها آنقدر عذاب دهنده است که به ادعای برخی افراد ، حاضرند ساعتها  غذایی نخورده و حتی اجابت مزاجی نداشته و کلمه ای با والدین خود سخن نگویند، اما از مقابل مانیتور حرکتی نکنند و هر لحظه، فقط در فکر برآوردن آرزوهای خام خود و یافتن گم گشته ای ناشناس با چیدن انواع جملات تایپ شده یا آمادگی برای سخن گفتن در روم و یا پخش آهنگ دلخواه برای دیگران و  انتظار به به حاضران یا ارسال آدمکهایی که دست زده و تشویق می کنند بوده و دلشان خوش باشد ...
   افراد معتاد به چت ، که روزهای اول با غرور ،برای تفریح و سرگرمی به صورت موقتی به روم آمده اند ، اکنون از حقارت ها و به حساب نیامدن های خود رنج برده و دائما" می خواهند جلب توجه کنند و دیگران آنها را تایید کنند و در صورتی که کسی وی را تایید نکند  اولین کارشان اقدام به گفتن کلمات و جملات زشت و فحاشی است که به یک عادت همیشگی و منتقل شده به محیط خانواده و برای بستگان و همشهریان تبدیل خواهد شد و شاید روزی کاربران روم ها آنقدر زیاد شود که حتی در محیط مترو ، داخل اتوبوس ، کوچه ، کلاس ، بازار و غیره به وفور با این ناسزا ها و عدم رعایت عفت کلام و سپس در گیری های تن به تن برخورد نماییم ، گویی همه مردم  شرب خمر کرده یا قرص های روانگردان مصرف کرده و چشمشان بر حقایق بسته شده است ! و متعاقب آن انواع  پرخاشگری  و قتل و شکایت فزونی یابد. چرا که فرد به این وضعیت عادت کرده و تکنولوژی جدید وی را به خوبی پرورده است ! به وی القا می شود که  ارزش ها چیزی هستند که در فضای مجازی مشاهده می کنید نه آنچه که در مدارس و کتابها به شما آموزش داده شده ،و نه چیزی که یاد گرفته اید ، یا مشاهده کرده اید !
    در اینجا بد نیست که انتقادی به توجیهات برخی کارشناسان ، صاحبنظران یا افراد عادی چون والدین یا حتی چت کتتدگان داشته باشیم که می گویند ،  نحوه استفاده از یک شیء ، برنامه ،فن آوری، خدمات ، و غیره مهم است و مثال نخ نما شده   "چاقو  را هم برای کشتن می توان استفاده کرد و هم برای پوست کندن میوه !" را بارها برای محیط مجازی ذکر کرده ، و ادعا می کنند که اگر کسی استفاده خوب و درستی از چت داشته باشد ،واقعا" مفید است !( اینها  فرق بین چت و وقت گذرانی بیهوده در چت روم را هم نمی دانند!) ، کافی است یک نوجوان دوازده  سیزده ساله را برای ساعتهایی در چت روم رها کنیم ، چه می بیند ، چه می شنود ؟ ایا در حال حاضر در کوچه ها معمولا" این عبارات زشت را  می شنود ؟ چه پیشگیری می توان برای او انجام داد ؟ آیا می توان به وی گفت : فرزندم وقتی وارد چت روم شدی ، فورا"  در گوش خود را بگیر که این نوع فوش ها را نشنوی ؟ پسرم ، فورا" روی چشمانت را بگیر که پیامهای هتک حرمت مادر و خواهر را در روم اصلی نبینی ؟ دخترم ، با افراد خوب و مطمئن چت کن و مراقب خودت باش !... ما نیز تایید می کنیم که وضعیت چت رومهای مخصوص عرب ها  و فارسی زبانان نسبت به سایر کشورها ، زبان ها و فرهنگ ها ، مناسب نیست و حد اقل هر شخصی با توجه به نیاز خود وارد چت روم ها برای مباحث مشترک مورد علاقه و هدفدار نمیشود و تعداد زیادی از کاربران صرفا" برای دیدن وبکم اشخاص دیگر به گشت و گذار های بی هدف و بی نتیجه می پردازند و یا اخیرا" بر اساس اظهارات یا پیامهای رد و بدل شده در روم های اصلی ، رویای پولدار شدن یک شبه در میان برخی نوجوانان و جوانان دختر و پسر ، جان گرفته که یک فرشته نجات را در گوشه ای از دنیا یافته و شاید سنگش به هدف خورد و آرزو ها وخیال های خامش بر آورده شده ،و این آرزوهای واهی وی را به دنبال خود می کشاند ، که فقط سر گردانی و عقب ماندن از درس و تحصیل و کار و خستگی مفرط را برایش به ارمغان خواهد آورد.
      در جای دیگری هم اشاره شد که فرهنگ سازی و پیشگیری از آثار مخرب چت روم میسر نیست مگر اینکه  بدون ورود به چت روم ، فقط برای ارسال و دریافت پیام به افراد آشنا برای انجام امورات ضروری از آن استفاده ای مانند  پیامک داشت و یا بستگان درجه یک خود را از طریق وبکم در سایر نقاط جهان رویت کرد یا اخیرا" بر گزاری برخی پرسش و پاسخ ها از طریق ویس و وبکم برای افرادی مانند استاد و دانشجو  فراهم شده ، البته به شرط اینکه فرد ، خود را ساعتها به اماج بی هدف روم ها نسپارد و از کار و زندگی عقب نماند ...
 شما چرا در چت روم حضور پیدا کرده اید ؟
 
در یک دوره ده روزه ، هر روز به مدت ده ساعت کامل ( در اوقات مختلف) ، بررسی از وضعیت چت روم ها انجام و صدها تصویر مستند از پیامهای عمومی روم ، تهیه شد . در روم های مختلف فارسی زبانان مانند پرشیان روم  یا  روم های آسیا ، پیامهایی به تعداد بسیار زیادی از حضار در مورد اینکه هدف شما از آمدن به چت روم چیست ؟ ارسال میشد ، که البته فقط حدود بیست درصد افراد آن هم با اصرار فرستنده ، راضی به پاسخهای کوتاه بودند و مابقی هیچ پاسخی نداده یا اقدام به فحاشی کتبی کرده و در صورت اصرار ، عمل آیگنر را انجام می داند .برخی از پاسخ ها و مشاهدات  به قرار زیر بود( قابل ذکر است که محیط مجازی مانند محیط واقعی نیست که  فرد مقابل ، احساس تعهد در کامل کردن یک پرسشنامه یا پاسخ به سئوالات داشته باشد  ) که احتمالا" پس از جمع بندی در آینده  نسبت به درج کامل مطلب اقدام خواهد شد  :
_شصت و پنج درصد از پاسخ دهندگان دلیل خود را برای چت کردن آنهم در روم ها ،فقط  سرگرمی و گذران اوقات بیکاری  بدون هیچ هدف خاصی ، عنوان کرده اند ( که این دسته از اسیب های چت در امان نیستند) در این مورد بدیهی است که افراد ، به دلیل رعایت برخی محافظه کاریها ، قصد اصلی خود از آمدن به چت روم را هیچگاه بیان نمی کنند ، اما پیامهای مختلف ارسالی در روم  توسط آنان ، حکایت از مقاصد دیگری مانند دوست یابی از جنس مخالف داشت ( اکثر حضار فقط با یک آی دی برای پی ام های خصوصی و عمومی ، بدون آی دی های اضافه و نام مستعار ، در روم اصلی ، پیامهایی را منتشر می کردند)
_ حدود پنج درصد ، تست انواع نرم افزارهای بوتر ، ویس کشی ، حضور با چندین آی دی در لیست حضار، اذیت  سایرین با بوت کردن ، آزمایش نرم افزارهای هک پسورد آی دی ، یا تلاش برای فریب کاربر جهت به دست آوردن پسورد مسنجر ، فروش فیلتر شکن ، تبلیغ یک کالا یا خدمات و غیره را هدف خود از چت کردن در روم ها می دانند . 
 
_ ده درصد  گفته اند برای علم افزایی ، کسب اطلاعات برای ادامه تحصیل یا روشهای بازار یابی و موضوع کسب تجربه ، سئوال در مورد مشکلات فنی از سایر افراد تحصیلکرده و با تجربه یا دانشجویان در رشته بخصوص ، به چت آمده اند.
_ پنج درصد از افراد( معمولا" بالای بیست و شش سال ، به اظهار خودشان) گفته اند برای یافتن یک نیمه گمشده  به روم آمده اند و قصد دارند فرد ایده آل خود را در این محیط یافته ، بشناسند ، مطالعه نموده از خصوصیات هم آگاهی یافته و شاید اقدام به ازدواج کنند ! حمید رضا ترکمندی کارشناس مسایل اجتماعی
_ ده درصد افراد به صراحت اعلام کرده اند که برای یافتن دوست ( در قالب نامتعارف)، به چت آمده اند .( هدف اصلی  شصت و پنج درصد اول هم یافتن دوست بوده است )
 
 _ پنج درصد از افراد هم مقاصد مختلف خود از چت را بدون توضیحات اضافه اینگونه ذکر کرده اند : یافتن فردی برای ساپرت مالی ، دریافت شارژ از دیگران به دلیل مصرف بالا، یافتن همدل ، یافتن همدرد ،یافتن یک دوست خوب و ایده آل همجنس،خود را از شر عقده ها رها کردن ،ازدواج موقت ، کنجکاوی کردن در مورد چت کنندگان  ،یافتن یک محرم اسرار ، دریافت آهنگ از دیگران، پرسیدن ادرس های اینترنتی ، غلبه بر دلتنگی ، پر کردن خلاء شکست عشقی اخیر ،بی همدم بودن در فضای واقعی،درد دل ،مشاوره گرفتن،از بی کاری ،یافتن اطلاعاتی در مورد سهرستان فلان،یافتن یک هم رشته تحصیلی ،یافتن فردی در مقطع تحصیلی بالاتر، اطلاع از آخرین خبرهای دنیا و ...
 
_وجود پیامهای ارسالی رباتهای خارجی با آی دی زنانه که با پیامهای غیر اخلاقی و جنسی ، افراد را به کلیک بر روی لینک ، ترغیب می کنند ، و حتی بر خی کابران نا آشنا به غلط تصور میکنند اینها افرادی با پیامهای واقعی هستند ،و موجبات تحریک جنسی بیننده را فراهم می کند ، یکی دیگر از موارد آسیب زا در چت روم هاست.
_ معمولا" زنان خانه دار در شیفت صبح که همسر و فرزندان در منزل نیستند ، حضور بیشتری در چت روم ها داشته و معمولا" کامپیوتر آنلاین خود را رها کرده و کارهای منزل را نیز انجام داده و با حالت وسواس هر از چند گاه صفحه مانیتور را نگاه کرده که ایا پیامی برایش ارسال شده یا خیر ؟
_ از ساعات 11 شب به بعد، علاوه بر پسران و مردان تنها ، دانشجویان دخترساکن خوابگاه یا خانه های مجردی ،و سایر دختران ساکن در منزل شخصی ،بدور از چشم والدین به بهانه انجام کارهای کامپیوتری درسی و پروژه ، سرچ مطالب و غیره  در چت روم ها حضور پیدا کرده و معمولا" با پنهان کاری به چت می پردازند .
_ اخیرا" مشاهده می شود که ؛ حضور توام ( معدود) برخی همسران با هم در چت  و استفاده مشترک از ویس روم  یا حضور  پدر یا مادر با فرزند خردسال خود برای سر و صدا در آوردن در روم ، از نکات عجیب و دور از انتظار به شمار می رود که هر فرد دانایی می داند که اسیب زا بودن این حضور ، بسیار بیشتر از فواید آن خواهد بود ، اما متاسفانه معرفی فرزند خردسال برای حضار روم ، به عنوان یک کلاس و تشخص و یا آموزش  زود رس  توسط پدر یا مادر تلقی شده که جای سئوال و بحث بیشتری دارد و این درحالیست که انواع جملات رکیک در روم اصلی توسط افراد عصبی ارسال می شود و یا حتی کلمات زننده ای به این اشخاص عصبانی گفته می شود که تنها صلاح مقابله ، آیگنر کردن آی دی مزاحم بعد از استماع بخشی از  دشنام و فحاشی هایش خواهد بود !
 
  
برخی موارد مشاهده شده ، زنگ خطر را برای مسئولان و خانواده ها به صدا در می آورد
 
    _ برخی موارد قابل توجه مشاهده شده در چت روم ها :  حضور دخترانی از سنین 8 تا 15 ساله  و پسرانی از سنین 9 تا 15 سال که به سادگی مورد فریب افراد ناشناس قرار می گیرند ، و این افراد تمایل زیادی به در اختیار داشتن  ویس روم دارند و یا به راحتی عکس های خصوصی خود یا ماشره تماس خود را برای شروع اشنایی در اختیار درخواست کنندگان قرار می دهند ، حاکی از بی توجهی یا کم توجهی و یا عدم اطلاع از ابعاد آسیب زای چت بدون نظارت والدین می باشند که در دختران به صور محتلف بروز خواهد کرد از جمله :
 فرار از منزل ،
 قرار ملاقات در فضای واقعی ،
اعطای کمک مالی بلاعوض یا تهیه شارژ برای مکالمه، هر چند ناچیز ، به جنس مخالف ،
 تمایل شدید و زود رس برای ازدواج ،
شروع ناسازگاری و بد دهنی با اعضای خانواده ،
اختلال در خواب و خوراک ،
بی توجهی به خانواده و والدین،
بی توجهی به درس و مدرسه و امورات شخصی،
شروع بد بینی و بدگمانی به همه افراد در فضای واقعی،
تنفر شدید از جنس مخالف پس از فریب خوردن ها و تمسخر های مکرر،
نشخوار فکری و در خود فرو روی و گوشه گیری،
ترغیب و تشویق همسالان برای حضور در چت روم ،
بزرگ جلوه دادن دوستان در فضای مجازی ،
مهم جلوه دادن  خود و قدرت جذابیت خود نزد دیگران ،
تشکیل خود انگاره مثبت و اعتماد به نفس موقتی و کاذب ،
افزایش پنهان کاری ،
افزایش عصبانیت و تند خویی و استرس،
افزایش شتاب زدگی و عجله برای بررسی پی ام ها،
آرزوی دوری از والدین  یا نبود والدین در منزل وغیره
  از جمله تبعات منفی چت و چت روم  می باشد و در صورتیکه خانواده و اولیای آموزشی برای این گروه، چاره ای نیاندیشند ، معمولا" اتفاقات ناگواری رخ خواهد داد که جبرانش  غیر ممکن است .
 
         توضیح :_ در برخی از ماهها و ایام سال ، آمار چت کنندگان فارسی زبان در حد  محسوسی کم و زیاد می شود ، به عنوان مثال در فصل امتحانات ، ایام عزاداری ،اشکال در سرعت اینترنت ،ماه رمضان ، افراد علاقه کمتری به حضور در چت روم داشته و بالعکس ؛ در زمان تعطیلات عید ، تابستان ، روزهای تعطیل وغیره آمار چت روم ها افزایش می یابد.
_ متاسفانه خیلی از بانوان اقدام به قرار دادن عکس واقعی خود در کنار آی دی نموده که برای همه افراد( حتی کسانی که که در اد لیست اضافه نشده اند )  قابل رویت و کپی نمودن می باشد ، با سئوال ما ، پاسخ های مختلفی  ارائه شد که   بیشترین فراوانی   مربوط به فوش و ناسزا و تقاضای عدم دخالت در امور خصوصی افراد بود ! و برخی هم  با اصرار مشاهده گر،  پاسخ می دادند ؛ که  خلافی نمی کنند تا از قرار دادن عکس خود یا همسر یا خانواده شان بیم داشته باشند و این کار جرم تلقی نمیشود !، این اظهارات نشان می دهد که از خطرات چت و محیط سایبر ، اطلاعات کافی ندارند و اگر آشنایی جزئی با سوء استفاده های احتمالی در شبکه های اجتماعی مانند فیس بوک و تویتر  داشتند ، هیچ گاه بی پروا دست به این کار نمی زدند ، در این میان سهم بانوان خانه دار غیر شاغل بیش از دیگر زنان بوده و در مرتبه دوم دختران دانش آموز بیشترین فراوانی را داشته اند.( آمار دقیق جامعه آماری و فراوانی و درصد ها در این یادداشت منتشر نمی شود)
 منبع: www.zibaweb.com

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







           
27 دی 1391برچسب:, :: 19:48
khk70

درباره وبلاگ


چشم ها خیره به راهت که بیایی . .
آخرین مطالب
نويسندگان
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان بدون شرح. . . و آدرس khk70.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 37
بازدید دیروز : 12
بازدید هفته : 37
بازدید ماه : 142
بازدید کل : 6655
تعداد مطالب : 20
تعداد نظرات : 6
تعداد آنلاین : 1